Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 13:26
0

BIRA SE POBEDNIK, U NAREDNA 2 DANA GLASAJTE ZA VAŠEG FAVORITA: Predsednik objavio najbolje fotografije sa konkursa (FOTO)

U okviru konkursa „Naša najlepša Srbija“, koji je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav, u naredna dva dana građani mogu da glasaju za favorita.

Predsednik Vučić danas je na Instagramu buducnostsrbijeav objavio  retrospektivu fotografija koje su na konkursu pobeđivale proteklih nedelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Danas sabiramo utiske sa dosadašnjeg putovanja po našoj najlepšoj Srbiji i biramo pobednika!

Podsećamo vas na svih 29 stanica ovogodišnje zajedničke avanture i dajemo vam priliku da, u naredna dva dana, glasate za vašeg favorita, tako što ćete svoje sviđanje dati odabranoj fotografiji objavljenoj u okviru konkursa ‘Naša najlepša Srbija’, na Instagram profilu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, navedeno je u objavi na Instagramu buducnostsrbijeav.



Autori svih objavljenih fotografija pozvani su da prisustvuju izložbi svojih radova i svečanom prijemu, kada će im predsednik Vučić uručiti poklone, a pobednik, koji osvoji najviše glasova, primiće i glavnu nagradu – iPhone 14 Pro Max i Apple iPad.

Radujemo se da vas upoznamo i da od sledeće godine nastavimo, kuda god nas povedete po našoj najlepšoj Srbiji!, istakao je predsednik Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter