Izvor: BSC Happy
30.01.2024 u 09:44
1

ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZA HAPPY TV: PROEVROPSKA OPOZICIJA je MOJIH 0,3 POSTO! Moja opcija više ne postoji ni u EVROPI – ŠEŠELJ je početnik za POBEDNIKA IZBORA u HOLANDIJI!

Protiv Srbije se vodi specijalni rat u kome takozvana opozicija na vrata Evrope lepi pritužbe na račun svoje zemlje i naroda. Posledice takvog delovanja i atmosferu koja se stvara i u kojoj živimo komentariše za najgledanije jutro u Srbiji lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović.

Čedomir Jovanović smatra da je politika koju vodi takozvana opozicija sve, samo ne proevropska

– Mislim da je sitaucija mnogo ozbiljnija. Znam za slučajeve od kojih bi se ljudima digla kosa na glavi. Mnogi u našim greškama vide korist za sebe. Dobro znaš kakve smo strašne cene plaćali. Tu pre svega mislim na ono što se dešavalo – na šestoaprilsko bombardovanje Srbije. Toliko praznog hoda nije moglo da prođe bez cene. Proevropska opozicija je 0,3 posto koje sam dobio. Oni su za frekvenciju. Pisali su amandamane za nezavisnost Kosova, kada je potpisan Briselski sporazum. Kad me pitaš za proevropska, u Srbiji to više ne postoji. Moje proevropsko opredeljenje ne postoji ni u Evropi. Pobednik izbora u Holandiji – za njega je Šešelj početnik. Možeš da imaš tri s**e, ali ne možeš da budeš musliman u toj zemlji – istakao je Jovanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZA HAPPY TV: PROEVROPSKA OPOZICIJA je MOJIH 0,3 POSTO! Moja opcija više ne postoji ni u EVROPI – ŠEŠELJ je početnik za POBEDNIKA IZBORA u HOLANDIJI!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter