Izvor: happy
30.01.2024 u 11:16
2

POKRET BRANIMIRA NESTOROVIĆA PRED PUCANJEM: Kako će se završiti sukob dojučerašnjih saradnika?

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je trenutni razvoj događaja takav da Nestrovićev pokret klizi ka unutrašnjim sukobima i razlazu s pokretom Aleksandra Jerkovića

Ako se raspadnu, veća je šansa da deo tog pokreta učestvuje u vlasti, a da sam Nestrović ostane slobodni politički strelac sa grupom istomišljenika, kaže Dejan Vuk Stanković

Razmimoilaženja u stavovima između dve struje u pokretu „Mi – glas iz naroda“ sve su veća i sva je prilika, ocena je analitičara, da će se deo koji je uz osnivača tog pokreta Branimira Nestorovića i oni koji podržavaju Aleksandra Jerkovića iz pokreta „Nema nazad – iza je Srbija“ razići. Ipak, to će, kako kaže analitičar Dejan Vuk Stanković, značiti i tiho iščezavanje Nestorovićeve političke zvezde u „nastanku i usponu“.

Poruke

Sukob dve struje počeo je još prilikom predaje potpisa za decembarske izbore, što je jasno moglo da se vidi i na snimcima koje je Jerković objavio pre dva dana, a uprkos dobrom rezultatu koji su ostvarili na izborima, jaz se samo produbljivao.

Sve su glasnija šuškanja da će ovaj sukob rezultirati cepanjem, te da bi mogle da se oforme dve nove stranke.

Iako juče za Kurir nije želeo ništa da komentariše, uz napomenu da će o svemu govoriti kad se vrati iz Moskve, Jerković je prethodnih dana bio vrlo aktivan na društvenim mrežama. On je na Iks nalogu pozdravio „jednog lažnog patriotu i njegove drugare iz pokreta ‘Mi – glas iz naroda'“, pa najavio šta može da se očekuje kada se vrati iz Moskve, u kojoj je boravio prethodnih dana.

– Iduće nedelje se vraćam iz Moskve, pa ću ravnopravno moći da odgovorim na napade. Nećete da razgovaramo? U redu. Ko nije hteo da sluša pesmu, slušaće oluju – poručio je on.

S druge strane, Aleksandar Pavić iz Nestorovićevog tabora do zaključenja ovog broja nije se javljao na naše pozive.

Tiho iščezavanje

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković je rekao da je trenutni razvoj događaja takav da Nestrovićev pokret klizi ka unutrašnjim sukobima i razlazu s pokretom Aleksandra Jerkovića.

– U tom kontekstu treba posmatrati i mogućnost ulaska u gradsku vlast – ako se raspadnu, veća je šansa da deo tog pokreta učestvuje u vlasti, a da sam Nestorović ostane slobodni politički strelac s grupom istomišljenika. Ta okolnost može da sugeriše na tiho iščezavanje Nestorovićeve političke zvezde u „nastanku i usponu“… Samo jedinstvo i zajednički stav, kakav god da je, može da ih sačuva, svako cepanje je znak budućeg slabljenja – smatra Stanković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POKRET BRANIMIRA NESTOROVIĆA PRED PUCANJEM: Kako će se završiti sukob dojučerašnjih saradnika?”

  1. Jerko veća što pre oterati ko kera ,a uz MI će uvek biti slobodoumni ljudi željni prave reči i istine.Neće Nestorovićeviše pokret propasti ,možda čak i dobije više pristalica ,jer je narodu dosta tzv političara,alamunja prevaranta i secikese. Hoćemo nekog normalnog da se čuje i naš glas pa makar nas bilo malo,ali bar znamo ko smo i šta smo!

    1
    0
    Odgovori
  2. Pa to se I ocekivalo,kud Nestorovic I política, samo borba za. vlast, apogotovu covek izlapeo siri neo nacisticke ideje, islámico mu se pojavljivanje na fasistickoj I neonacistickoj TV HAPPY,TAKO DA DANAS HUSKA NAROD SIRI MRZNJU PROKLAMIRA NEKI SRPSKI SVET.

    UZAS JEDAN ZA SRBSKI UGLED U SVETU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter