Izvor: HAPPY BSC
15.02.2023 u 12:39
0

DAČIĆ ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: Srbija praznik obeležava sa ponosom, kao država sa dugom slobodarskom i demokratskom tradicijom

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas građanima Srbije Dan državnosti.

– Još od 1804. godine, kada je na Sretenje podignut Prvi srpski ustanak i od 1835. godine, kada je donet prvi Ustav Srbije, naš narod i naša zemlja su uvaženi imaju mnogo prijatelja. Sretenje je dan koji u sebi objedinjuje našu ljubav prema slobodi i pravdi, vrednostima kojima se Srbija rukovodi kroz celu svoju istoriju – rekao je Dačić.

Ministar je istakao da Srbija ovaj praznik obeležava sa ponosom, kao država sa dugom slobodarskom i demokratskom tradicijom.

PREDSEDNIK VUČIĆ URUČUJE SRETENJSKA ODLIKOVANJA: Miloševo i Karađorđevo nasleđe obavezuju nas da budemo hrabri i mudri (FOTO)

– Slavimo ga i kao narod koji želi da sarađuje sa svima koji žele da zajedno napredujemo i da se međusobno poštujemo. Neka nam i ovaj Dan državnosti bude dan ponosa na našu istoriju i naše pretke, kao i dan koji nas podseća na put slobode, mira i prosperiteta, kojim Srbija treba da nastavi. Dragi građani, srećan vam Dan državnosti – poručio je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter