Izvor:
27.09.2018 u 18:58
0

DAČIĆ SE SASTAO SA ŠEFOM DIPLOMATIJE GRENADE: Razgovori o tekućim događajima na međunarodnoj političkoj i privrednoj sceni!

Tokom 73. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, sastao se sa ministrom inostranih poslova Grenade Piterom Dejvidom.

Ministri su razgovarali o tekućim događajima na međunarodnoj političkoj i privrednoj sceni. Ministar Dačić je upoznao sagovornika i sa tokom dijaloga za rešenje statusa KiM i evropskim integracijama, kao i sa reformama koje sprovodi Vlada Srbije. Dačić je izneo je stav Republike Srbije za snažnije angažovanje u političkom i privrednom smislu u zemljama u razvoju.

Ministar Piter Dejvid je detaljno upoznao šefa srpske diplomatije o potencijalima za razvoj Granade, ali i o potrebama koje imaju za razvoj u oblastima obrazovanja i poljoprivrede. Dva ministra su zaključili da između Srbije je i Grenade postoji potencijal za unapređenje saradnje u brojnim oblastima od obostranog interesa.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter