Izvor: Tanjug
06.07.2023 u 15:24
1

DAČIĆ TRAŽI REKACIJU SUDA: Bivši pripadnik tzv. OVK BRUTALNO LAŽE

"Reč o specijalnom propagandnom ratu Prištine protiv Srbije"

Ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, izjavio je danas da je poslanik PDK i bivši pripadnik tzv. OVK Hisen Beriša izneo brutalnu laž da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on saslušani pred Specijalnim sudom u Hagu između 26. i 28. juna i pozvao taj sud da demantuje ove tvrdnje.

Dačić je ocenio da je reč o specijalnom propagandnom ratu Prištine protiv Srbije. „Najnoviji primer je brutalna i bestidna laž koju je izneo poslanik PDK (Demokratska partija Kosova) i bivši pripadnik OVK Hisen Beriša da smo predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ja saslušani pred Specijalnim sudom u Hagu u periodu između 26-og i 28-og juna o zločinima u Bosni i Hercegovini i na Kosovu I Metohiji. Koliko je to velika i bestijalna laž može da posvedoči i činjenica da je u tom periodu predsednik Vučić otvorio fabriku u Valjevu i obilaznicu oko Beograda“, rekao je Dačić.

Dačić je istakao da predsednik Vučić nije bio u Hagu, nego je, kaže, tog dana 26-og juna razgovarao telefonom sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom o prevazilaženju teške situacije na Kosovu i Metohiji izazvane, kako je rekao, ludilom i terorom Aljbina Kurtija nad srpskim narodom.

„Podsetiću Hisenija da nisu Vučić i Dačić u Hagu, nego njegov predsednik Hašim Tači i desetine drugih, koji su optuženi za ratne zločine nad Srbima i Albancima koji su bili protiv OVK“, rekao je Dačić. On je rekao da zahteva od Specijalnog suda u Hagu da demantuje tu laž, koja, kako kaže, ima za cilj da skrene pažnju sa terora nad srpskim narodom koji Kurti sprovodi svakodnevno, što čak i najveći podržavaoci Prištine više ne mogu da ne vide.

IVICA DAČIĆ EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“: „Morali smo da odredimo šta su naše crvene linije i baš zato predsednik Vučić nije potpisao Ohridski sporazum!“

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saslušan pred Specijalizovanim većima u Hagu, a navodno u vezi sa ratnim zločinima u Bosni i na Kosovu.

Beriša je rekao da je uz Vučića saslušan i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i da se to desilo između 26. do 28. juna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DAČIĆ TRAŽI REKACIJU SUDA: Bivši pripadnik tzv. OVK BRUTALNO LAŽE”

  1. Prihvatiti svaku izjavu (koja bi se kasnije dokazivala ) bilo kog albanca samo uz detektor lazi koji nije naravno pod njihovom ingerencijom vec mozda KFORa ili Srbije, bez detektora lazi nema svrhe bilo sta raditi , apsolutno je sve besmisleno jer su od te ogromne kolicine lazi stvorili sebi laznu drzavu . Sta sada hoce sa sledecim lazima ?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter