Izvor: Sputnjik
09.12.2022 u 13:11
0

DELOVAĆEMO PO PRINCIPU „OKO ZA OKO“! Rjabkov poručio da namerno pogoršanje međudržavnih odnosa sa SAD nije manir Rusije

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio je da namerno pogoršanje bilateralnih odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama nije izbor ruskih vlasti, ali da će delovati po principu „oko za oko“.

POHLEPA VOJNO-INDUSTRIJSKOG KOMPLEKSA SAD NEMA GRANICA: Rjabkov objasnio da Ameriknaci zarađuju na trenutnoj krizi u Ukrajini

– Jasno stavljamo do znanja da namerno pogoršanje međudržavnih odnosa nije naša taktika i nije naš manir. Uporedo s tim, pri izgradnji dijaloga sa Vašingtonom, u svakoj situaciji polazimo od principa reciprociteta, odnosno, po pravilu principa oko za oko, ali ne nužno simetrično – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rjabkov je istakao da SAD neće ukinuti antiruske sankcije nezavisno od daljeg razvoja odnosa i dodao da Vašington po ovom pitanju ima konsenzus.

Diplomata je naglasio da Sjedinjene Američke Države žele da iscrpe devizne rezerve novca u Rusiji, isprovociraju bankrot i propast ruske ekonomije.

Prema njegovim rečima, stabilnost privrede Rusije uprkos ograničavajućim merama Zapada i efikasne mere za jačanje kursa rublje izluđuju Vašington.

Prethodno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, komentarišući razmenu Rusa Viktora Buta i Amerikanke Britni Grajner izjavio da je pogrešno izvoditi zaključke da je to korak u pravcu izlaska iz krize između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država. On je dodao da odnosi Moskve i Vašingtona, kao i pre, ostaju u žalosnom stanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter