Izvor: HAPPY BSC
13.01.2023 u 22:02
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Perko Matović – politikolog, Nikola Vučen – predsednik opštine Bačka Palanka i Đorđe Todorov – Centar za društvenu stabilnost.

Naši sledeći gosti su: dr Mina Zirojević – Institut za uporedno pravo i dr Zoran Milosavljević – Institut za političke studije koji će govoriti na temu „Šole, očekivanja“, dok će se putem Skajpa u emisiju uključiti Miško Jovanović iz Đakovice.

Prof. dr Aleksandar Raković – istoričar je sledeći gost jutarnjeg programa koji će govoriti na temu „Crna Gora – slučaj Danice Crnogorčević“, a prof. dr Vladimir Pavićević – politikolog uključiće se putem Skajpa.

O najavi filma „Oluja“ govoriće Miloš Radunović – reditelj, Nataša Drakulović – scenarista i Savo Štrbac – predsednik dokumentacionog centra Veritas.

Radovan Đajić – pisac, Goran Marjanović – inženjer i Velimir Abramović – publicista govoriće na temu „Godina Tesle“.

„AGROBELGRADE SAJAM“ je sledeća tema o kojoj će pričati Dijana Đorđević – novinar, Vladimir Živanović – direktor i organizator AGROBELGRADE i Goran Bursać – pomoćnik ministra poljoprivrede.

Za kraj jutarnjeg programa u goste nam dolazi Ružica Mrkić iz pevačke grupe “Svitac” iz Deča koja izvodi duhovnu I etno muziku.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter