Izvor: Happy BSC
15.12.2022 u 22:39
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog petka to su: Andrja Jorgić – direktor lista Borba, Perko Matovic – Centar za nacionalmu politiku i Srđan Simić – Centar za društvenu stabilnost. 

U nastavku: Stevica Deđanski – analiticar i Filip Radojičić – novinar, a očekujemo i uključenje iz Kosovske Mitrovice, novinara TV Most iz Zvečana, Lazara Stevića.

Politikolog Vladislav Vidić uključiće se u jutarnji program putem Skajpa iz Minhena, a govoriće na temu „Šta znači povratak srpske vojske i policije na Kosovo i Metohiju?“

Nakon toga u goste nam dolaze Branko Pavlović – advokat i Dragoslav Bokan – Institut za nacionalnu strategiju koji govore na temu „Hil: Srbija ima pravo da traži vraćanje vojske na KiM!“, a očekujemo i uključenja Miloša Jovanovića novinara iz Đakovice, kao i prof. dr Srđe Trifkovića – istopričara i publiciste iz Banja Luke. 

Đorđe Vasiljević Atila – bivši zatvorenik je naš sledeći gost, a njegova tema je „Otimao sam drogu od zemunaca i bacao je!“, a odmah nakon toga Olivera Ćirkovic – bivša pripadnica Pink Pantera govori na temu „Žena zmaj, pa žena pauk!“. 

Očekujemo i uključenja naše novinarke Marte Đorđević

Naša sledeća gošća je Bojana Nestorović – muzikolog koja će nam dočarati kako muzika može oblikovati karakter deteta. 

Reporter TV HAPPY Ognjen Medić, uključiće se u program iz Novog Sada.

„Da li je aktuelna kriza na KiM vojno ili političko pitanje i šta kažu EU I SAD?“ je sledeća tema jutarnjeg programa o kojoj će pričati Dejan Anđus – novinar i dr Dejan Miletic – Centar za globalizaciju. 

Za kraj jutarnjeg programa dr Nada Macura – kardiolog i tema „Vremenski rolerkoster!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter