Izvor:
08.12.2016 u 18:24
0

Dodik poručuje: Ne brinite, sa Vučićem imam dobre odnose!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je izjavio danas da sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem ima dobre odnose i da njih dvojica nastavljaju da rade u najboljem interesu RS i Srbije.

Na pitanje novinara u Vladi Srbije kakavi su donosi između njega i Vučića “pošto je bilo reči da su nakon referenduma u RS ti odnosi zahladneli”, Dodik je rekao da su to špekulacije.

“Ne morate da brinete, ni vi, ni mnogi drugi koji o tome misle. A oni koji o tome govore u javnom prostoru više žele da se to desi, nego što je to tačno”, odgovorio je Dodik. On je kazao da današnji sastanak sa Vučićem nije njihov prvi sastanak posle referenduma i da su se već jednom sastali u Beogradu, kao i da se čuju telefonom skoro svaki dan.
Čuo sam se sa premijerom Vučićem skoro svaki drugi ili treći dan telefonom, bio sam desetak dana u Kini, a posle toga u Rusiju. Vučić je isto bio na nekim putevima i objektivno nije bilo moguhe da se sretnemo”, naveo je predsednik RS.

Kako kaže, neko je iz toga izvukao špekulaciju.

“Ali, ne sekirajte se. Veoma smo dobro, zdravi i živi i nastavljamo da radimo u najboljem interesu za RS i Srbiju”, poručio je Dodik.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter