Izvor: happy bsc
11.01.2021 u 10:41
0

EKSLUZIVNO NA HAPPY TV ČANAK OTKRIVA: Nemam problem sa RUSIMA VEĆ SA PUTINOVOM

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ gost je Nenad Čanak. 

Gost Happy televizije je govorio o etničkim uvredama u Vojvodini. 

– Trgovina je trgovina. Prvi srpski ustanak je izbio zbog trgovine svinja sa Austrijom. Kosovo je tržište kao i svako drugo i treba iskoristi to – objašnjava problematiku trgovine. 

Lider LSV se osvrnuo i na odnos sa Rusijom i nepotrebnom po njemu patriotizmu. 

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

– Ruska Federacija je moćna i ja nemam problem sa ruskom administracijom već Putinovom administracijom – objašnjava Čanak i dodaje da on smatra da je to kleptokratija: 

– To je ideja koja objašnjava dominaciju, tzv Putinova administracija koja se širi u Crnoj Gori. To podseća na nacionalnu izdaju, a ja sam zabrnit, s obzirom čim se neko jako busa u patriotske grude odmah znam da se krije neki lični interes. 

Gost Happy Tv ističe da smo bili kao Jugoslavija ozbiljna sila po izvozu. 

– Slovenija je prva shvatila da se ne treba inatiti po tom pitanju pa je ušla prva u EU. 

Pogrešna politika može mnogo toga upropastiti u zemlji. 

– Pogledajte šta je Hrvatska politika koja je loša uradila svojoj državi.

Nenad Čanak je istakao da se ni jedan rat nije vodio zbog dobra naroda već se iza svakog rata krije duboko iskompleksirani pojedinac. 

– Nacionalista treba da se zalaže da naroda bude više, ali gde god ste videli da je nacionalista na vlasti to izostaje – istakao je gost.

Političar ističe da su ovoj zemlji „patriote“ donele mnogo zla i dodaje da su stvari ovde pogrešno postavljene i da ukoliko se pozoveš na zdrav razum, ovde te proglašavaju kako ističe za – antisrbina. 

– Donald Tramp je odličan primar da kada izabereš klovna na čelu države, ona da ista država bude cirkus -rekao je Čanak i dodao da su svi ekstremisti bili radosni kada se, po njegovim rečima, jedan populista poput Trampa nađe na čelu države. 

Na  spekulacije da će Bajden da nam uzme Kosovo, a ujedeno uverenje za Trampa da će vratiti našu teritoriju Čanak se ironično nasmejao.

– U zemlji opšteg populizma i podižanje je samo mogužće da se ceni mišljenje jednog boksera, gde se ćuti na obrazovanje, a veličaju se šamari.

Jedna od tema je bila i gledanost rijaliti programa. 

– Ja sam završio srednju muzičku školu Isidor Bajić gde smo imali predmet slušanje muzike. Da bi se slušala ozbiljna muzika, morate o njoj nešto znati, i uho koje to mora čuti, a za slike morati oko za koje vam je neko šapnuo šta gledate. Kada prekinete obrazovanje onda nagoni  dolaze u prvi plan – ističe Čanak i objašnjava da to što smo danas u 21. veku ne znači ništa iako imamo dostupnost informacija.

Nenad Čanak se našalio pa govori da je toliko negativan, te je i na koronu negativan. 

– Jedini civilizacijski iskorak i napredak je bila Jugoslavija, a sve ostalo je vraćane na fabrička podešavaja – rekao je naš gost. 

Multi etničnost ističe da što više kultura iz kojih ljudi dolaze podstče da se stvara inteligentije stanovništvo kao što je bilo u Jugoslaviji. 

– Zato ja ne razumem u Vojvodini kada neko potencira da se piše ćirilicom. Ja pišem od kada sam naučio da pišem ćirilicom, ali ne razumem potrebu da se zatvori u nešto što je antiglobalno. Ne može niko naći identitet tako što će bežati od svega. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter