Izvor: kosovo online
28.12.2022 u 13:59
0

EMOTIVNI SUSRET NIKOLE NEDELJKOVIĆA SA PORODICOM: U zagrljaju najmilijih posle šest meseci! (VIDEO)

Nikola Nedeljković je oko 13 časova stigao na prelaz Mutivode, gde ga je dovezlo zatvorsko obezbeđenje iz Kosovske Mitrovice, i tu se posle šest meseci ponovo sreo s roditeljima i sestrom, posle čega su krenuli prema Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Dobro sam jedva čekam da zagrlim svoje roditelje- kratko je kazao Nikola za Kosovo onlajn novinarima nakon što je prešao prelaz Mutivode.

Nikola Nedeljković (20) iz Beograda, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu, posle čega je osuđen na zatvorsku kaznu, prvobitno je osuđen na osam meseci zatvora zbog navodnog „izazivanje etničke mržnje i netrpeljivosti“.

Njemu je Apelacioni sud u Prištini potom ublažio kaznu na šest meseci.

Prema rečima njegove advokatice Jovane Filipović, „narednih godinu dana ima zabranu ulaska na Kosovo“.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter