Izvor: HappyBSC
26.09.2022 u 07:53
0

GORAN VESIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Prisustvujemo podeli sveta na dva dela sa dugoročnim posledicama!“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bio je Goran Vesić – narodni poslanik i član predsedništva Srpske napredne stranke koji je ovim povodom govorio o krucijalnim tematikama, a neke od njih bile su sve veći pritisci na Srbiju, i usaglašavanja spoljne politike.

GORAN VESIĆ NA TELEVIZIJI HEPI: „Vinski sajam je pokazao kako će funkcionisati “Otvoreni Balkan” i zbog čega je važno da sarađujemo!“

– Pritisci na Srbiju su počeli nakon govora predsednika Vučića u Njujorku sve veći i veći, Vučić je zauzeo jasan stav i rekao sve ono što lideri misle, ali ne smeju da kažu. Rekao je otvoreno da rat u Ukrajini nije prvi rat u Evropi, nego drugi rat nakon  – Nato agresije 1999. godine. Mi smo rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija imamo očuvan terirtorijalni integritet, ali narušen suverenitet, na šta smo sami pristali. Nama je teritorijalni integritet narušen, treba ga čuvati. Ukrajina nije priznala samoproglašenu državu Kosovo, oni su nam bratski narod, tamo žive i Sloveni. Sankcije prema god ih uvedete, ispašta običan narod, mi smo ih imali – rekao je u dahu i nastavio:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Uvedene su Miloševiću, a ispaštao je narod. Na nas se vrši veliki pritisak da uvedemo sankcije. Mi ništa tajno nismo potpisali. SAD su nedavno imenovale ambasadora u Rusiji. Činjenica je da dolazi do poptuno dekompozicije sveta. Prisustvujemo podeli sveta na dva dela sa dugoročnim posledicama. Mi se trudimo da imamo politiku koja ima dobre odnose sa svim zemljama, ali neka poglavlja nam se ne otvoraju – istakao je Vesić na Hepi televiziji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter