Izvor: Telegraf
27.12.2022 u 20:28
0

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE NIŠA SAOPŠTIO: Zabranjena je upotreba vode iz Nišave i bunara pored reke

U vazduhu na području Niša nema povećane koncentracija amonijaka, ali je zabranjena upotreba vode za piće iz individualnih bunara pored Nišave, navode iz Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Niša.

OGLASIO SE PIROTSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: NEMA OPASNOSTI OD TROVANJA AMONIJAKOM – doneta odluka o radu škola i vrtića

Zbog povećane koncentracije amonijaka koje su utvrdile analize Instituta za javno zdravlje Niš i JKP „Naisus“ zabranjena je upotreba vode iz Nišave za rekreaciju, ribolov, kao i korišćenja ulova iz reke i njene neposredne blizine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Voda za piće iz javnog vodovoda u Nišu je ispravna za piće i pod redovnim je i svakodnevnim praćenjem Instituta za javno zdravlje Niš na 30 lokacija, navode iz Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Niša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter