Izvor: Tanjug
16.09.2020 u 08:40
0

GRENEL: Na Kosovu dobrodošli Jevreji, muslimani i hrišćani

Specijalni izaslanik Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je učesnicima proslave Jevrejske Nove godine u Prištini da je nastupio istorijski trenutak uspostavljanja diplomatskih odnosa Izraela i Kosova.

SAZNAJTE I OVO

ŠOKANTNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Evo koliko dugo ste ZARAZNI nakon korone!

SRPSKI PROFESOR UPOZORAVA: Selen i cink svi koristimo protiv KORONE, ali postoji opasnost…

OGLASILA SE KOLUMBIJKA POSLE EKSPLOZIJE Ovo je poručila preživela iz Strahinjinog džipa (FOTO)

TRESE SE PLANETA! Otkrivene nove posledice Covid-19!

-Hteo sam da poželim svim mojim jevrejskim prijateljima na Kosovu srećnu Roš Hašanu, srećnu Novu godinu. Ovo je velika stvar, da možemo da zajedno proslavimo istorijski trenutak uspostavljanja diplomatskih odnosa Kosova i Izraela i razmene ambasada-poručio je Grenel u video poruci emitovanoj u utorak tokom proslave u prištinskom Hotelu „Emerald“.

EKSKLUZIVNO!

NESTOROVIĆ SE ISPOVEDIO MARIĆU: Srbija mora da sazna istinu! (VIDEO)

NESTOROVIĆ OTVORIO DUŠU ZA HAPPY TV: Ja sam crna ovca, moj život se pretvorio u pakao! Ja sam kao Tito!

NACIJA U ŠOKU! Nestorović promenio profesiju, sve rasprodao za 10 minuta!

EKSKLUZIVNO! NEBOJŠA STEFANOVIĆ O BRUTALNOM PREBIJANJU U NOVOM SADU: Uhvatićemo ga, gde god da se sakrio!

Grenel je dodao da bi voleo da lično prisustvuje proslavi u Prištini, dodajući da treba da znaju da i on slavi sa njima.

-Hvala na svim vašim rečima koje će doprineti da Kosovo bude mesto dobrodošlice za sve naše prijatelje Jevreje, muslimane i hrišćane-dodao je Grenel.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter