14°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

EKSKLUZIVNO! NEBOJŠA STEFANOVIĆ O BRUTALNOM PREBIJANJU U NOVOM SADU: Uhvatićemo ga, gde god da se sakrio!

Sa velikanom srpskom novinarstva Milomirom Marićem pustolovina nema kraja!

I ovoga jutra, u najgledanijem jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo", gosotovao je ministar policije Nebojša Stefanović.

OVO MORATE ZNATI

TRAMP JASAN: Vučić i Hoti su UČINILI SVET BEZBEDNIJIM

LETO NE POSUSTAJE: Pogledajte prognozu za narednih sedam dana

SRBIJA I SRPSKA ZAJEDNO SLAVE: Simbol sloge i jedinstva SRPSKOG NARODA

NOVA DUŽNOST ZA ĐURIĆA: Postao ambasador Srbije u VašingtonuNaš gost počeo je gostovanje sa najaktuelnijom temom - brutalno prebijanje mladića (28) u Novom Sadu koga je 24. avgusta batinama pokušao da ubije Ivan Kontić (30), za kojim je raspisana poternica. Ministar je odmah demantovao glasine da je policija 19 dana držala u tajnosti ovaj slučaj. 

- Ništa se neće prikrivati. Ni propusti policije ni nekog drugog državnog organa. Želim da građani znaju da će se sve proveriti i da će se videli da li su svi uslovi ispunjeni da se otkrije osumnjičeni - istakao je Stefanović i dodao da je ponosan na pripadnike kriminalističke policije.

On je naveo da žrtva napada nije želeo da sarađuje sa policijom.

- Zbog javnosti, želim da naglasim, da svi radimo kako bismo otkrili i uhvatili krivca. Ništa se ne zataškava. Obećavam da će on biti uhvaćen, gde god da bude. Ako misli da će sve proći i da će se zaboraviti ovaj napada nakon izvesnog vremena, to se neće dogoditi - bio je glasan Stefanović, koji je uveren da će tužilaštvo uraditi istragu kako treba.

PROČITAJTE JOŠ

KRIZA A NOVCA SVE VIŠE: Od sledeće godine veća primanja za zaposlene i penzionereC4%87a-primanja-za-zaposlene-i-penzionere

DO KRAJA NEDELJE SASTANAK PREDSEDNIKA SA DAČIĆEM: Uskoro Srbija najverovatnije dobija koncetracionu vladuovatnije-dobija-koncetracionu-vladu

NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA ZADRŽI FOTELJU: Milo uvodi vanredno stanje da bi sačuvao vlast?!

Ministar unutrašnjih poslova je istakao da je zadovoljan sa smanjenjem opšteg kriminala i da se nada da će biti i manje razbojništva i ozbiljnih krivičnih dela, kao i da se na njihovom suzbijanju policija posvetila maksimalno. 

- Direktor policije Vladimir Rebić je ozbiljan profesionalac. To su ljudi koji ne spavaju, oni danonoćno rade. Zato sam im i zahvalan - rekao je naš gost i dodao:

- Sektor unutrašnje kontrole svi postupaju po pravilu i nama nije bio problem da kažnjavamo policajce koji ne rade kako treba. To je bila politika Aleksandra Vučića i tako će biti. Mi nemamo problem da kažnjavamo ljude iz naših redova ako ne rade kako treba. Rezultat je kada već danas imate pet tona zapenjene droge, a rezultati pokazuju naš rad.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar