15°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

NESTOROVIĆ OTVORIO DUŠU ZA HAPPY TV: Ja sam crna ovca, moj život se pretvorio u pakao! Ja sam kao Tito!

Legenda srpskog novinarstva Milomir Marić doveo je prof. dr Branislava Nestorovića u studio Happy TV. Posle višemesečne pauze srpski pulmolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korene, koji svojim izjavama i znanjem ikoga ne ostavlja ravnodušnim, otkrio je mnoge tajne u "Dobro jutro Srbijo". 

SVE O KORONI

COVID-19: Evropska zemlja koja je pustila ljude da se zaraze i umru od korone sad objavila neverovatne podatke

TIODOROVIĆ: Ako po povratku sa letovanja imate simptome korone bićete BESPLATNO TESTIRANI, ali vam onda sledi SAMOIZOLACIJA SA 65 odsto PLATE

DR NESTOROVIĆ REAGOVAO NA HORSKO PEVANJE: Ovo je opasno u vreme korone (FOTO)

KRZNI ŠTAB: Pozivaju se građani da se HITNO vrate u Srbiju do PETKA!

OD PETKA NOVE PROCEDURE ZA POVRATAK U SRBIJU: Kad uđu u zemlju imaće 24 sata da odu u dom zdravlja

Doneta ODLUKA: Vakcinacija POČINJE 1. OKTOBRA!

Pulmolog sa Dečije klinke u Tiršovoj ulici otkriva neotkriveno za Happy televiziju i milionski auditorijum.

- Moj život se pretvorio u pakao. Ja sam bio crna ovca u kriznom štabu pa sam odlučio da se bavim onim što najbolje znam a to je medicina - ovim rečima počinje svoje gostovanje. 

Mnogo se spekulisalo da bi mu trebalo uzeti licencu ali se nacija digla na noge kako bi zaštitila Nestorovića, na šta je on kako ističe ponosan. A onda je progovorio!

- Nisam estradna zvezda! Sada sam kandidat za penziju i skuplja dokumentaciju, a preko dana radim sa pacijentima. Nemam finansijski izazov. Nije mi cilj da uzmem veliki novac. Previše je sve komercijalizovano ali ima cenu. Ja sam kao Tito on je bio bez novčanika. Ja nisam rob materijalnim stvarima. Medijska pompa mi je uticala na život, čak je imalo i značajnog uticaja na moju ćerku koja je morala da izbriše svoj Fejsbuk nalog - iskreno je ispričao Nestorović.

Pulmolog je nastavio u svom stilu...

- Govori se da će poljubac biti dozvoljen 2025. Venčanja nisu dozvoljena ali razvodi jesu. Ova konstatacija dovela je do ozbiljne debate. Sve će biti onlajn. Korona je u velikoj meri uticala na živote svih nas. Kažu da su kod nas kurirske službe znatno povećale obim posao. Jedini je problem što ne znate dok ne otpakujete šta ste dobili.

Prof. Nestorović je objasnio da ga NIKO NIJE ZABRANIO VEĆ DA SE SAMOZABRANIO. 

- Sve mi je u jednom trenutku dosadilo i nisam želeo da budem estradna zvezda. Bio u ordinaciji i radio  sam sa pacijentima, i na Klinici do skoro, ali nisam želeo da se medijski eksponiram jer sam se zasitio. NUDILI SU MI DA SE KANDIDUJEM ZA PREDSEDNIKA I MNOGE DRUGE BESMISLENE STVARI - objasnio je Nestorović. 

Piše novu knjigu o Nikoli Tesli, počeo je da svira gitaru s obzirom na to da je pre dosta godina imao svoju grupu a otvorio je i ordinaciju. On je objasnio da nije tajkun nije estradna ličnost, nije kako tvrdi ni političar već doktor i tako želi i da ostane. 

Profesor se osvrnuo i na temu koja muče mnoge a to je ambrozija:

- Ambrozija je strahovito agresivan polen. Mađarska i Hrvatska su uspeli da suzbiju značajnu ovaj korov ali kod nas se niko ne bavi time. Ambrozija je od kraja jula aktuelna mislim da je potpuno besmisleno da sada pričamo o njoj, kada je već uzela maha. Ja koristim filtere koji su korisni i protiv virusa. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar