Izvor:
13.11.2019 u 13:12
0

ISPOVEST ŽRTVE MANIJAKA SA VRAČARA: Pipao me u autobusu, pratio, a spas sam pronašla u radnji

Njegove crvene patike i buljave oči nikada neću zaboraviti. To njegovo izobliženo lice. Njegovi nasrtaji na mene su jedno gorko i neprijatno iskustvo koje ne bi poželela nijednoj ženskoj osobi. Plašim se samo da ne napadne nekog na ulici.

Uznemirena, u jednom dahu, priča u ispovesti za portal happytv.tv jedna od žrtvi napada manijaka sa Vračara za kojim je policija danas raspisala poternicu. Devojka je tek sad uplašena za svoju bezbednost jer nasilnik još nije uhapšen.

– Bila sam u gradskom autobusu broj 26 pre desetak dana. Velika gužva jer su se ljudi vraćali sa posla. U jednom trenutku osetila sam šaku na leđima. Počela je da se spušta. Zaustavio se na kukovima. Nisam smela da se okrenem. Ali, kada je spustio ruku još niže, naglo sam se okrenula – priseća se mlada Beograđanka.

Njena reakcija uznemirala je manijaka. Onako visok i mršav kao da se ukočio.

– Ali, i dalje je iskolačenim očima gledao u mene. Shvatila sam da je neka poremećena osoba, pa sam već na prvoj sledećoj stanici izašla iz autobusa. Napravila sam nekoliko koraka i okrenula se… – svedoči žrtva manijaka sa Vračara.

I imala je šta da vidi. Iza nje je bio manijak koji je, takođe, izašao iz autobusa. Bez panike, ona je nastavila da hoda niz ulicu. On ju je pratio u stopu.

– Nikako nisam smela da paničim i da razmišljam šta bi se dogodilo. Došla sam do raskrsnice gde je bila prodavnica. Nisam želela da glumim hrabru ženu već da uđem u radnju i zatražim pomoć. Kada sam stigla pred vrata prodavnice, uhvatila za kvaku, odmah sam se i okrenula. On se uplašio, i srećom okrenuo, pa nestao niz ulicu – navodi naša sagovornica.

Danas, kada je videla fotografiju MUP-a i njihov poziv da se locira napasnik vratila su joj se sumorna sećanja. Sada joj je jasno da je taj manijaka iz autobusa mogao i žešće da je napadne.

Pripadnici MUP-a u Beogradu danas prepodne su saopštili da intenzivno tragaju za muškarcem za koga se sumnja da je na teritoriji Vračara počinio krivično delo silovanje u pokušaju.

Zato i mole građane koji ga prepoznaju sa fotografije da obaveste policiju na brojeve telefona 064/889-44-72 i 011/3445-003.

Happytv.rs
Foto: MUP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter