Izvor: Republika
29.11.2023 u 21:07
1

ITALIJANSKA PREMIJERKA DOLAZI U SRBIJU! – Šta je cilj posete i kada stiže Đorđa Meloni!

Italijanska premijerka Đorđa Meloni dolazi u radnu posetu Srbiji u nedelju, 3. decembra Ovo je prvi put da Meloni dolazi u Srbiju od kada je izabrana na mesto premijerke Italije.

PREDSEDNIK O ISTORIJSKOM DOKUMENTU: Otkupili smo naredbu Hitlera za napad na JUG, želimo da zaštitimo istoriju SRBIJE

Poseta premijerke Meloni predstavlja važan događaj za odnose između Srbije i Italije. Očekuje se da će se tokom posete razgovarati o pitanjima od zajedničkog interesa, kao što su ekonomska saradnja, politički odnosi i evropske integracije.

Srbija i Italija imaju dugu istoriju saradnje u različitim oblastima. Italija je jedan od najvažnijih trgovinskih partnera Srbije, a saradnja se ogleda i kroz investicije italijanskih kompanija u Srbiji. Ova poseta premijerke Meloni pruža priliku da se dodatno unapredi ova saradnja i da se otvore nove perspektive za buduću saradnju.

**Značaj posete premijerke Meloni**

Dolazak premijerke Meloni u Srbiju ima simboličan i praktičan značaj. Simbolično, poseta ukazuje na važnost odnosa između dve zemlje i potvrđuje posvećenost jačanju međusobnih veza. Sa praktične strane, ova poseta pruža priliku za konkretne razgovore o pitanjima od međunarodnog značaja, kao i o bilateralnim pitanjima koja zahtevaju pažnju i rešavanje.

**Impresije i očekivanja**

Očekuje se da će poseta premijerke Meloni biti pažljivo praćena od strane medija i javnosti. Takođe, očekuje se da će se tokom posete čuti i stavovi zvaničnika Srbije o aktuelnim pitanjima, kao i da će se istaći zajedničke tačke saradnje i interesovanja između dve zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ITALIJANSKA PREMIJERKA DOLAZI U SRBIJU! – Šta je cilj posete i kada stiže Đorđa Meloni!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter