Izvor: HAPPY BSC
15.01.2023 u 15:58
0

MINISTAR DAČIĆ ISPRATIO AL NAHJANA: Šef diplomatije UAE boravio u radnoj poseti Beogradu (FOTO)

Al Nahjan se danas sastao i sa predsednikom Vučićem.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić ispratio je danas na aerodromu „Nikola Tesla“ ministra za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Abdulu bin Zajeda al Nahjana, koji je boravio u radnoj poseti Beogradu.

VUČIĆ I MALI POKAZALI BEOGRAD NA VODI AL NAHJANU: „Simbol našeg glavnog grada koji je danas putokaz za budućnost“ (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa al Nahjanom, koji mu je preneo pozdrave predsednika UAE, njegovog visočanstva šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Razgovarano je o širenju bilateralne saradnje i ekonomskih odnosa, kao i o konkretizaciji predloga i planova za realizaciju novih zajedničkih projekata od obostranog interesa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter