Izvor: happybsc
13.01.2024 u 13:21
0

IZBORI SU ZAVRŠENI SRBIJA IDE NAPRED: Predsednik Vučić najavio Vlada će biti formirana najkasnije u martu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će nova Vlada biti formirana najkasnije u martu.

Za nas su izbori bili završeni još u onoj noći, a RIK je sinoć izašao sa konačnim rezultatima, rekao je Vučić.

„Izbori su juče završeni i odluku o tome donosi Republička izborna komisija, a ne mediji i političari, za mesec dana treba da se konstituiše Skupština, verujem da će se vlada formirati u martu, jer ima mnogo stvari na kojima moramo da radimo“, poručio je predsednik.

UKLANJAJU SVE SRPSKO: Naoružavanje Prištine ima samo jedan jedini cilj a to je proterivanje Srba, Srbija ne sedi skršetnih ruku

„To je važno da bi Srbija išla napred. Sledeće nedelje ćemo pokazati kakve velike promene predstoje, i koliko će Srbija na svaki način ići napred. A što se tiče fantomskih birača, ti ljudi bi morali da dođu na biračko mesto, gde su njihovi kontrolori. Sledeće nedelje predstavljamo novi program, neki novi „New deal“, „Maršalov plan“, kako hoćete nazovite.

Vučić je na pitanje da li formiranje beogradske vlasti zavisi od Branimira Nestorovića rekao da „ne zna“.

„Naša lista ima 49 mandata, 43 lista „Srbija protiv nasilja“, SPS 5 mandata, još 6-7 fale, ne znam tačno ko koliko ima. Pozvaću na konsultacije izborne liste i da sa njima razgovaram o tome ko ima većinu i kada me ubede da imaju većinu, a pretpostavljam sa će to biti lista Srbija ne sme da stane i tada ću predložiti mandatara“, rekao je Vučić.

Ukoliko bude ponovljenih izbora, Vučić je rekao da ne nameravaju da menjaju bilo šta.

„Nova istraživanja pokazuju da bismo u Beogradu imali više mandata na ponovljenim izborima. Dakle 2 mandata više, i dalje ne bi bilo dovoljno, ali bismo imali više“, rekao je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter