Izvor:
11.06.2017 u 19:32
0

IZBORI U DS: Zaokružuje se proces organizacionih promena!

Demokratska stranka održala je neposredne izbore u 56 opštinskih i gradskih odbora na kojima su izabrani novi predsednici opštinskih i gradskih odbora kao i novi sastavi opštinskih odbora stranke, saopštila je ta stranka.

Predsednik DS Dragan Šutanovac tim povodom je izjavio da na ovaj način stranka podiže svoje kapacitete i spremno dočekuje naredne izbore, kako bi politika stranke mogla da dođe do što većeg broja ljudi na teritoriji cele zemlje.

– DS zaokružuje proces stranačkih organizacionih promena i unutrašnjeg jačanja stranke. Unutarstranačkim izborima na lokalnom nivou stranka ulazi u proces pripremanja za izbore jer će odbori stranke sa novim legitimitetom i novom energijom moći da ostvare rezultat – rekao je Šutanovac.

Kako se navodi Šutanovac se osvrnuo i na ženski aktivizam i izjavio da su "ovi izbori pokazali da se sve veći broj žena politički angažuje u DS i nalazi na odgovornim mestima, što je veoma važno za popravljanje položaja žena u zemlji".

Izvor: Tanjug

Twitter/SutanovacDragan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter