Izvor: HAPPYBSC
07.03.2024 u 09:45
1

JOŠ UVEK VAGA : Odluka o mandataru u narednih sedam do deset dana, izbori ne mogu biti na Uskrs,

Biće promena funkcionera SNS-a Vučić je na konferenciji za novinare nakon sednice Predsedništva SNS-a, kazao kako je predsednik ove stranke Miloš Vučević predložio da se „sačeka još 7-10 dana“. „Zbog težine geopolitičke situacije u kojoj se nalazimo, važno je da Vladu formiramo što pre zbog izložbe EXPO i zbog svega što smo obećali ljudima“, istakao je predsednik Srbije.

„Mandatar mora da bude prvi u timu, razgovarali smo o tome, ali nismo doneli konačnu odluku, imamo još neke dileme i stvari koje nisu čak ni personalne već sistemske, to bi trebalo da rešimo u danima koji su pred nama“, dodao je Vučić.

Govoreći o predstojećim izborima, Vučić je kazao kako je „uveren u pobedu“.

OVO BI BIO UDARAC ZA SRBIJU: Opozicija u Ukrajini lobira za priznanje Kosova, ali Albanci se UZALUD NADAJU

„Cilj stranke na izborima je, kao i uvek, pobeda“, rekao je Vučić i dodao kako je „prednost naprednjaka na predstojećim izborima u Beogradu veća nego na poslednjim“.

Predsednik Vučić je najavio da će biti promena što se tiče funkcionera Srpske napredne stranke i dodao da će se lider naprednjaka Miloš Vučević baviti „lošim“ ponašanjem pojedinih funkcionera.

On je dodao da je njegovo da „ukaže na to šta narod oseća i ocenio da svi funkcioneri treba da budu ljubazni prema ljudima i da moraju da razgovaraju sa njima“.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom prošle i početkom ove godine održao konsultacije sa parlamentarnim grupama o mandataru za sastav nove Vlade. Koalicije „Srbija protiv nasilja“ i NADA nisu prisustvovale konsultacijama. On je pre dva poslednje konsultacije imao sa predstavnicima lista „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ i „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

O raspisivanju novih izbora: „Ne mogu biti na Uskrs“

Vučić je na konferenciji rekao i da će Ana Brnabić odmah nakon što je izaberu za predsednicu Skupštine Srbije, imati obavezu da raspiše ponovljene beogradske izbore koji će biti održani u roku od 45 do 60 dana.

„Izbori ne mogu biti na Uskrs“, istakao je predsednik Srbije.

On je kazao i kako pojedini opozicioni političari govore da „im se ne sviđa određeni dan“.

„Ste vi to čuli nekad da je opozicija negde rekla da neće zbog maratona, ‘Zvezda igra Aba ligu’, ali ne dolaze navijači na ABA ligu. Ima i jedan karate meč na Torlaku, a biče još nešto zbog čega ne bi trebalo taj dana da bude“, izjavio je on.

„Onda ide najgora stvar, da mora da prođe 3. maj, jer nam odgovara da krivimo nekoga za strašan masakr u Duboni, Malom Orašju ili školi ‘Vladislav Ribnikar’. Vi slušate to monstruozne zloupotrebe najtananijih i najfinijih osećaja svakog čoveka u ovoj zemlji zbog smrti dece“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOŠ UVEK VAGA : Odluka o mandataru u narednih sedam do deset dana, izbori ne mogu biti na Uskrs,”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter