Izvor:
25.03.2017 u 22:16
0

KARAĐORĐE, NASTAVLJAM TVOJIM PUTEM: Beli u Orašcu dao zavet Srbima! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Srbije Ljubiša Preletačević Beli- Samo jako, danas je u Orašcu pred Karađorđevim spomenikom krenuo u izbornu kampanju i dao zavet Voždu.

"Okupili smo se u ovolikom broju, da nastavimo ono što je naš predak započeo. Posle iljadu i kusur godina ja radim ono što si ti radio.

Karađorđe, Karađorđe, možda nisam visok kao ti, ali ima snagu, ljudi su me odabrali isto kao i tebe, kažu da si bio zajeban u p…u materinu. Prilepak ti si Miloš Obrenović, Obilić, svi oni koji su izdali svoje glavešine. I ovog puta ćeš me izdati i ubiti, nema veze. Krenuću da spasem ovaj narod.. .Dobro je braćo, dobro je

Okupilo se nas 17.000 hiljada, došlo je 2.000 autobusa samo iz Oršca. Nećemo jesti sendviče nego peći prase."

"Danas krećemo odavde neka to bude naša početna tačka, a ovde ćemo se vratiti i proslaviti pobedu samo jako", rekao je Beli.

Posted by Ljubiša Preletačević Beli on Saturday, March 25, 2017

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter