Izvor: Alo.rs
12.02.2024 u 12:17
0

POHITAO DA SE ŽELI, GROTESKA U NAJAVI: Kurti hitno otputovao u Britaniju po instrukcije

Premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti hitno je jutros otputovao u jednodnevnu posetu Velikoj Britaniji, na dan kada je srpski narod masovno ustao protiv njegovog terora koji je kulminirao odlukom o ukidanju dinara na teritoriji Kosova i Metohije.

NE MOGU VIŠE DA TRPE KURTIJEV ZULUM: Srbi sa KiM danas u 12 održavaju veliki protestni skup

Očekuje se da se Kurti sastane sa svojim ostrvskim savetnicima koji ga godinama iz senke podržavaju u potezima čiji je krajnji cilj etničko čišćenja Srba sa prostora KiM i zaokruživanje suvereniteta takozvanog Kosova na celoj teritoriji naše južne pokrajine, prenose Novosti.

Nije tajna da Kurti u Britaniji ima dobro razvijenu mrežu saradnika i mentora, inače osvedočenih albanskih lobista, koji godinama predano rade na projektu kosovske nezavisnosti. Među njima su i profesor Mark Veler, ekspert za Balkan koji je bio i pravni savetnik britanske vlade na konferenciji u Rambujeu 1999, pa i tad otvoreno na strani Prištine, te Elizabet Goving, koja je decenijama infiltrirana u prištinske institucije, kao i Ališa Kerns, čuvena po optuživanju Beograda i SPC za širenje kriminala na KiM. Pomoć, kako tvrde upućeni, imaju i kroz delovanje službi, pre svih britanske MI-6.

– Kurti ima savetnika iz Velike Britanije, Nemca poreklom, o kome će tek biti reči narednih dana – kazao je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o Veleru i potezima koje Kurti već duže vreme povlači.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter