Izvor: Kosovo Online
25.01.2023 u 09:44
0

„KURTI SE 24 SATA BAVI SRBIJOM“ Bivši gradonačelnik Prištine veruje da će Priština prihvatiti formiranje Zajednice srpskih opština

Bivđi gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti izjavio je da nema sumnje da će Kosovo prihvatiti Zajednicu opština sa srpskom većinom. Prema njegovoj oceni, ne postoji način da se to izbegne bez posledica.

-Kada kažem Kosovo, mislim na vladu-rekao je Ahmeti i dodao da u ovoj situaciji Kosovo mora da spase šta može.

On je naveo da je vlast, ako je htela da trajno spreči formiranje Zajednice, trebalo da je pošalje Skupštini „da je ruši“.

VAŽAN DIJALOG: „Lajčak obavio razgovor sa izaslanicom Grčke za ZB o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine!“

-Ako želite da uništite Zajednicu u potpunosti, morate da je pošaljete u Skupštinu gde je ratifikovana sa dve trećine glasova- rekao je Ahmeti.

On je predložio da se vlada pozabavi povoljnim aspektima francusko-nemačkog predloga, umesto što gubi vreme suprotstavljajući se Zajednici. Prema njegovom viđenju, sporazum koji se nudi je neka vrsta de fakto priznanja od strane Srbije.

DODIK POZVAO NA JEDINSTVO PO PITANJU KIM „Šta god da se uradi, moramo da uradimo zajedno!“

Ahmeti smatra i da se premijer Aljbin Kurti sve vreme bavi pitanjem Kosova i Srbije. On je kritikovao njegove pristalice koje ga podržavaju čak i kada greši.

-Ako postoji nešto čime se Kurti bavi 24 sata dnevno, to je pitanje Srbije. Niko nikada ne kaže ‘izvini što smo ovde pogrešili’. Niko nije nepogrešiv. Oni pokušavaju da predstave Kurtija kao bezgrešnog-rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter