Izvor: KOSOVO ONLINE
14.10.2023 u 14:49
0

KURTIJEVA POLICIJA POSTAVILA BETONSKE PREPREKE: Sela Stanuloviće i Zrnosek odsečeni od Leposavića (VIDEO)

Oklopna vozila Kosovske policije i kamion sa dizalicom sinoć su postavili duple betonske prepreke nadomak sela Stanuloviće i Zrnosek koji su sada odsečeni od opštine Leposavić.

Stubovi su postavljeni bliže opštini Leposavić nego oni koji su postavljani ranijih godina.

Na licu mesta sa druge strane, novinari su zatekli jedno parkirano vozilo što ukazuje da se od tog mesta dalje mora peške do Leposavića oko 15 kilometara.

KURTIJEVA POLICIJA OPET MALTRETIRA: Pretresi u severnom delu Kosovske Mitrovice (VIDEO)

U selu se nalazi i vodozahvat Javno komunalnog preduzeća „24. Novembar“ od koga se čitavo stanovništvo snabdeva pijaćom vodom i ako radnici ne bi mogli do njega, to malo mesto na Kosovu ostalo bi bez vode, što bi izazvalo humanitarnu katastrofu. 

Takođe, nezvanično se saznaje i da je zatvoren put Leposavić Lukovska Banja koji prolazi pored sela Jelakce.

Podsećanja radi, nedavno je iskopan i put iznad Bistrice i Jarinja koji do sela Ćirkoviće Banović i Isevo pa su tako meštani prinuđeni da izlaze preko administrativnog prelaza Jarinje i takođe se vraćaju na prelaz Brnjak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter