Izvor: ALO.RS
07.09.2023 u 17:08
0

KURTIJEVA PREVARA NIJE USPELA: Poslao policiju u Severnu Mitrovicu da pod izgovorom lažne dojave o bombi iseli Srbe!

Nekoliko medija sa Kosova i Metohije objavilo je informaciju kako su Kurtijevi policajci jutros upali u zgradu u Bošnjačkoj mahali u kojoj se nalaze četiri srpske institucije i pod lažnim izgovorom da imaju dojavu o podmetnutoj bombi, pokušali da isteraju zaposlene.

Objavljene su i fotografije upada „specijalaca“ u prostorije u kojima se nalazi Kancelarija za KiM, direkcija PIO fonda, Centar za socijalni rad Vučitrn i Kosovskomitrovački upravni okrug.

Kako prenose mediji, Kurtijevi policajci su očigledno krenuli u izvidnicu zgrade, pod izgovorom nekakve dojave o bombi i tražili su od zaposlenih da napuste objekat ne bi li ih tako na prevaru iselili.

PETKOVIĆ UPOZORAVA:“Ultimatum Prištine može produbiti krizu i podići tenzije“

Podsetimo, Srpska lista se juče oglasila saopštenjem u kojem je navela da odbija ultimatum Prištine da napusti prostorije zgrade u Severnoj Mitrovici u kojoj su smešteni Кancelarija za Кosovo i Metohiju, Služba Direkcije Fonda PIO, Кosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad Vučitrn.

O slučaju se oglasio i direktor Kancelarije za KiM dr Petar Petković:

„Kurtijev trik, da pod izgovorom lažne dojave o bombi, iseli zaposlene iz zgrade u KM u kojoj su 4 srpske institucije- jutros nije uspeo! Ne pristaju na otimanje imovine, već na rešenje u okviru dijaloga u Briselu u kontekstu formiranja ZSO. O  svemu sam dodatno obavestio međunarodnu zajednicu“, napisao je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter