Izvor: KURIR.RS
07.09.2023 u 15:40
1

JENS STOLTENBERG: EU i NATO rade „ruku pod ruku“ na Zapadnom Balkanu, naročito na Kosovu i Metohiji

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kazao je da EU i NATO rade „ruku pod ruku“ na Zapadnom Balkanu, posebno naglašavajući u tom kontekstu da rade zajedno na KiM.

– Dobro je videti da smo iz godine u godinu uspeli da jačamo saradnju između NATO i Evropske unije, i to u kibernetici, u svemiru, u kritičnoj infrastrukturi, u vojnoj mobilnosti i radimo ruku pod ruku na Zapadnom Balkanu, na Kosovu – rekao je Stoltenberg.

Stoltenberg će se danas sastati sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani. Nakon sastanka biće održana zajednička konferencija za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JENS STOLTENBERG: EU i NATO rade „ruku pod ruku“ na Zapadnom Balkanu, naročito na Kosovu i Metohiji”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter