Izvor:
20.12.2019 u 15:53
0

MARJANOVIĆ UPUTIO PAR OŠTRIH PITANJA ĐILASU Sa druge strane muk

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, Radoslav Marjanović, ocenio je danas da je "upadljivo ćutanje" Dragana Ðilasa o korupciji i kriminalu u opštini Stari grad u kojoj je njegova Stranka slobode i pravde na vlasti, a njegov najbliži saradnik Marko Bastać predsednik opštine.

– Da li Dragane podržavaš brutalno vezivanje za stolicu, prebijanje i stavljanje kese na glavu Lazaru Lešnjaku koje je tvoj najbliži saradnik Bastać Marko prema svedočenju Lešnjaka, njegovog venčanog kuma, organizovao i sproveo, zapitao je Marjanović u saopštenju.

On je Ðilasa pitao i da li podržava bespravnu gradnju i reketiranje investitora, uzimanje reketa za dečije predstave, šverc deviza u čemu je uhvaćen Bastać.

– Da li ćutiš Dragane o 1,6 miliona evra koje su isplaćene „Kodeks trejdu“ i „Respekt legalu“, jer se na platnim spiskovima tih firmi nalaze tvoji funkcioneri, odbornici i aktivisti. Da li Dragane nedvosmisleno podržavaš kriminal i korupciju ili je to zapravo jedina politika koju nudiš građanima, pitao je još Marjanović.

On je ocenio i da je Ðilasovo ćutanje potvrda da je to njegova politika zahvaljujući kojoj je sebi obezbedio lično bogatstvo od 25 miliona evra, a svojim kompanijama prihode od 619 miliona evra i 105 miliona evra profita.

– Da li te je bar malo sramota što si se bestidno obogatio dok je Srbija u vreme dok si bio na vlasti propadala, a građani ostajali na ulici, bez posla i budućnosti, upitao je na kraju Marjanović, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

Izvor: Tanjug

Foto: twitter.com/rale_marjanovic/printscreen


PROČITAJTE I OVO

NJIHOVA SUDBINA JE UJEDINILA SRBIJU: Tužna priča Nikoljdana dobila srećan kraj!

OTKRIVENE OPASNE IGRAČKE: Granična inspekcija uništava lutke iz Kine!

"ČKE BEOGRADSKE" U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Spektakl u režiji Gazda Paje (VIDEO)

PRVI ČOVEK UEFA O PROMENI TRENERA ZVEZDE Deki je dobar dečko, želim mu sve najbolje (VIDEO)

PRESUDA ZA UBISTVO VOĐE NAVIJAČA Pomagaču ubici Dunjića 16 meseci zatvora

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter