Izvor:
15.05.2019 u 18:00
0

MARKO ĐURIĆ: Pozvao Srbe na severu Kosova i Metohije da izađu na izbore!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić pozvao je večeras Srbe na severu Kosova i Metohije da izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za Srpsku listu da ne bi dozvolili da Albanci preuzmu kontrolu nad srpskim opštinama.

Ukazujući da se albanska strana nada da će Srbi 19. maja biti lenji i podeljeni i posvađani, Ðurić je poručio da "mi moramo da pobedimo za Srbiju".

Mi tada branimo naše kućne pragove i pravo da to bude sprsko kao što je uvek bilo. Oni bi hteli da u Kosovskoj Mitrovici pobedi albanski kandidat Gondža Čauši. Neki nažalost su se i odavde našli da to podrže – rekao je Ðurić.

On je ukazao da ovi izbori nisu takmičenje kao klasičnoj političkoj utakmici, kao u drugim delovima Srbije.

Prema Albancima moramo da budemo jedinstveni i moramo svi da izađemo i da podržimo Srpsku listu, kao jedinu srpsku opciju tamo – naglasio je Ðurić.

Istakao je da ovi izbori u četiri opštine na severu KiM nemaju nikakve veze sa dnevnom politikom.

Ovo su izbori u kojima se radi o opstanku četiri opštine sa srpskom većinom – zaključio je Ðurić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter