Izvor: BSC HAPPY
04.04.2023 u 15:11
0

MINISTAR DAČIĆ I POTPREDSEDNICA BUNDESTAGA: Razgovori o bilateralnim odnosima Srbije i Nemačke

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas potpredsednicu Bundestaga Ajdan Ozoguz, saopštilo je resorno ministarstvo.

U srdačnom razgovoru, ministar Dačić je izrazio zadovoljstvo zbog intenziviranja dijaloga sa Bundestagom, koji ima zapaženo mesto u ukupnom dijalogu sa SR Nemačkom.

RAZGOVORI U BRISELU: Petković se sastao sa Lajčakom

Sagovornici su konstatovali da su bilateralni odnosi na veoma visokom nivou, posebno u sferi ekonomije, gde je Nemačka prvi ekonomski partner Srbije.

Razmenjena su mišljenja o evropskoj integraciji Srbije i regiona, a sagovornici su se složili da redovna i intenzivna razmena mišljenja može značajno doprineti ubrzanju procesa evropskih integracija, dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter