Izvor: Tanjug
23.09.2022 u 15:51
0

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poslao jasnu poruku: Specijalne jedinice Vojske Srbije spremne da zastite Srbiju!

Pripadnici specijalnih jedinica Vojske Srbije neprekidno treniraju i testiraju granice izdržljivosti i u najtežim mogućim uslovima, kako bi u svakom trenutku, ukoliko zatreba, bili spremni da zaštite Srbiju, izjavio je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović.

„Naše specijalne jedinice danas su u samom vrhu ovog dela Evrope i po opremljenosti“, rekao je Stefanović i naveo da je ponosan na to što je prethodnih godina investirano kako bi naši specijalci imali najmodernije naoružanje i opremu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, nivo operativnih sposobnosti naše 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade i Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“ u svakom trenutku mora biti izvrstan, zbog čega se ti momci i devojke danonoćno obučavaju.

„Naravno, sa željom da nikada ne moraju da dejstvuju u realnim uslovima i odlučnošću da snagom svima pošaljemo jasnu poruku da Srbija želi da nastavi da živi u miru i stabilnosti i da neće dozvoliti da joj tu opredeljenost iko ugrozi“, rekao je Stefanović.

Vesić o Vučićevom govoru u Njujorku: Predsednik Srbije je jedan od retkih koji ima hrabrosti!

Ministar je naglasio da prijem u ove jedinice podrazumeva da je svaki njen pripadnik najbolji od najboljih.

„Vrhunska fizička spremnost je praktično tek jedan od uslova, sem toga, bratstvo vojnih specijalaca, kako oni sebe zovu, mora se uveriti da ste u svakom trenutku spremni da uradite sve za ljude oko sebe prilikom izvršenja zadatka. I zato ove jedinice dišu kao jedno i dejstvuju za Srbiju neustrašivo. Odlučne su da je štite od svakog zla i ubeđen sam da naši građani mirno spavaju, jer znaju da ima ko da ih čuva“, rekao je Stefanović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter