Izvor: Kurir.rs
22.06.2023 u 15:18
2

SMENJEN RADE BASTA: Ministar privrede razrešen na zahtev Dačića i Palme

Ministar privrede Rade Basta je smenjen.

On je smenjen na zahtev lidera SPS Ivice Dačića i šefa JS Dragana Markovića Palme.

Basta nije ni bio na današnjoj sednici Vlade. Jedna od tačaka dnevnog reda bila je smena na predlog SPS-JS. Premijerka je samo konstatovala da je jednoglasno smenjen i prešli na drugu tačku.

MINISTAR RADE BASTA I ŽIOFRE: Razgovor o finansijskoj podršci malim i srednjim preduzećima

Podsetimo, Basta je poslednjih meseci često „solirao“ i davao izjave koje se kose sa zvaničnom državnom politikom, poput zahteva da se odmah uvedu sankcije Rusiji, te maltene naredbe predsedniku države da „hapsi bagru koja na protestu bije narod i novinare“…

Basta je krajem prošle nedelje otišao najdalje porukom da podržava proteste dela opozicije i poziva kolegama iz Vlade da izađu na ulicu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SMENJEN RADE BASTA: Ministar privrede razrešen na zahtev Dačića i Palme”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter