Izvor: Kosovo online
22.12.2023 u 12:12
0

KURTIJEV MINISTAR SE DIČI ZLOČINIMA: „Ponosni smo na našu prošlost…Specijalni sud je projekat Beograda“

Prištinski ministar životne sredine, prostornog planiranja i infrastrukture Ljiburn Aljiu je u intervjuu za RTK Premijer kazao da je Specijalni sud projekat Srbije protiv Kosova.

„Ne zaboravimo da smo danas država Kosovo zahvaljujući ratu. Ponosni smo na svoj identitet, ponosni na našu prošlost!, rekao je Aliju.

Prema njegovim rečima, Specijalni sud je projekat Srbije sa ciljem da se napadne Kosovo.

ŠTRAJK GLAĐU KAO EGZIBICIONIZAM: Evo kako je Vesna Rakić pre 16 godina govorila o tome

„Radimo na izgradnji čvršće države i motiv za ovo je da se setimo naših saboraca i ljudi koji su dali svoje živote za ovo što mi imamo danas. Težnja da nas odvoje od prošlosti postoji sa ciljem da izgubimo sadašnjost, kako bi udarili direktno na našu državu. Mislim da je projekat Specijalnog suda, projekat Srbije sa ciljem da napadne Kosovo, a naš zadatak je da zaštitimo Kosovo, štiteći OVK“, naglasio je Aliju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter