Izvor: BSC Happy
04.08.2023 u 12:25
0

MINISTAR VUČEVIĆ U BANJALUCI: Sastanak sa ministrima Karanom i Mitrovićem

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ministrom privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojinom Mitrovićem u Banjaluci. Sastanku je prisustvovao načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Tema sastanka bila je saradnja u oblastima od zajedničkog interesa, sa akcentom na učvršćivanje saradnje u domenu namenske industrije.

Ministri Vučević i Mitrović saglasni su da je saradnja veoma dobra i da ima prostora za njeno unapređenje i dalju realizaciju zajedničkih projekata.

VUČEVIĆ O SASTANKU VUČIĆA I STOLTENBERGA: Prilika da se čuje srpska strana; naoružavanjem Prištine porasli bezbednosni rizici za Srbiju

Sastanku su prisustvovali pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović, šefovi kabineta potpredsednika Vlade i ministra odbrane Žarko Mićin i brigadni general Goran Momčilović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter