Izvor: BSC HAPPY
24.01.2023 u 22:46
0

Miroslav Lajčak sastao se sa specijalnom izaslanicom Grčke za Zapadni Balkan Sofijom Gramatom: Uloga Grčke je važna za region!

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak podelio je na društvenoj mreži Twitter fotografiju sa sastanka sa specijalnom izaslanicom Grčke za Zapadni Balkan Sofijom Gramatom sa kojom je, kako navodi, razgovarao o naporima Evropske unije u normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine i ulozi Grčke koju ta zemlja ima u regionu.

„Sa grčkom izaslanicom za Zapadni Balkan razgovarao sam o našim EU naporima  da bi se postigao napredak u normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije i važnoj ulozi Grčke u regionu“, naveo je Lajčak.

MINISTAR DAČIĆ DANAS U BRISELU: Sastanak sa Žozepom Boreljom i ostalim evropskim zvaničnicima

Lajčak se ranije u toku dana sastao u Briselu i sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem sa kojim je razgovarao o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, i putu Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter