Izvor: BSC HAPPY
21.08.2023 u 12:32
0

NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Nastavljamo borbu za napredak Srbije, za bolji život građana! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

– U nedelji za nama, na svakom koraku smo nastavili da se borimo za napredak Srbije i bolji život naših građana. Ta borba se ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom našoj deci i njihovim majkama, u razgovorima koje sam vodio sa nemačkim i turskim partnerima, u velikim planovima koje pravimo sa mađarskim prijateljima, kao i u proširenju saradnje, što je bila tema u kontaktima sa predsednicima Azerbejdžana i Uzbekistana, katarskim emirom i knezom Albertom od Monaka – naveo je predsednik Vučić.

„DANAŠNJI SUSRET IMA POSEBNU SIMBOLIKU“: Predsednik Vučić se sastao sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom

Kako je istakao „borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sećanja na istoriju Srba, o kojoj mi je u Sentandreji, na Preobraženje, pričao episkop budimski Lukijan, ali i u zastavi koju je ponosno podigla naša Ivana Vuleta, popevši se juče na najviše postolje Svetskog prventsva u atletici“.

– I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo za našu decu i našu budućnost, jer to je jedina politika koju mi zastupamo.
Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvek boriti da pobedi Srbija! – poručio je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter