Izvor: BSC Happy
21.12.2023 u 09:38
7

NENAD ČANAK NAPRAVIO HAOS U STUDIJU HAPPY TV: Najveći SRBIN je ono malo đubre DRITAN ABAZOVIĆ – to je ČETNIČIJA!

O izborima u Srbiji i odnosima sa zemljama regiona, u najgledanijem jutru u Srbiji govori Nenad Čanak - politički analitičar.

Nenad Čanak je odmah na početku emisije napao doskorašnjeg premijera Crne Gore 

– Najgora četničija vlada Crnom Gorom. Najveći Srbin je ono malo đubre Dritan Abazović. Fotografija (susret Mila Đukanovića i Vojislava Šešelja na Cetinju) je nastala u trenucima kada je Milo prvi put izabran za predsednika Crne Gore. Svi poslanici Saveznog parlamneta su bili pozvani na proslavu nakon izbora Mila za novog predsednika Crne Gore – kaže Čanak.

On je prozvao sve desne stranke koje su učestvovale na izborima

– Je l reagovala SPC na ovo što se sada događa? Nacionalisti nisu pominjali sada Krajinu – time šalju poruku da se nećemo mešati nigde odakle su Srbi proterani. Sve su to prevare za jedan dan, kao i Nestorović. Otkud Mađari po celoj Srbiji da glasaju? Kad su izbori dobro organizovani, ne moraju ni biti održani – kako je rekao drug Staljin – istakao je Čanak.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “NENAD ČANAK NAPRAVIO HAOS U STUDIJU HAPPY TV: Najveći SRBIN je ono malo đubre DRITAN ABAZOVIĆ – to je ČETNIČIJA!”

  1. Ovaj Canak je skroz prolupao.Pokusava da izigrava velikog Evropljanina a u dubini duse mu je bolesno da Madjar glasa za stranku u kojoj su vecina claniva Srbi i obratno.

    2
    1
    Odgovori
  2. Da li neko može da zamisli Srbiju da se ista ne bavi politikom već samo ekonomijom, gde bi nam kraj bio, svaki dan da prikazujemo, ko je šta ukrao, prikazivanje slika dotičnih sa punim imenom i prezimenom, ili na primer ko nije završio nekakav posao na vreme, neku izgradnju nečega , koliko su naplaćeni penali za ne završen posao, ko je šta dobro proizveo, sagradio , koji je arhitekta napravio najlepšu zgradu , koja ulica je najlepša, gde je Zelenilo Beograd najlepše poseklo drveće , gde nije ni zašlo nikada, čiji grafit je najbolji, čiji najružniji , koji restoran hotel, kafana, kafić , pijaca su najuredniji , koji nejneuredniji , gde su najlepše poslagane tezge , gde su rupe na putevima, gde će se srušiti drvo , da da oni koji su nadležni odmah i reaguju , pa se i to objavi kako su brzo reagovali , evo na primer živa neću biti ako ne kažem šta sa doznala sopstvenim iskustvom u vreme Slave , volim ipak malo lepše stvari da kažem mada ne bežim ni od ružnih , ali sada nešto lepo , za vreme Slave sveti Nikola šta sam primetila, obično do sada nisam kupovala Rubinova vina ni za goste ni za Popa , kao i uvek za Popa sam kupovala u maloj flašici crno ili kako neko kaže crveno vino, uvek kupim različito, do sada je to bila Plantaža, Čoka, ili neko Makedonsko ili neke druge firme , to vino iz male flašice služi za Popa za posipanje po Slavskom kolaču i spremqenom žitu , to se samo malo pospe hoću reći samo malo se potroši , ostatak naravno ne bacim nego ga popijem, tako je bilo i ovoga puta , kupila sam ovoga puta malu flašicu Rubinov Vranac , uradjeno je sve po propisu a ostatak vina sam sela da se natenane odmorim od spremanja Slave i sipala sebi u finu čašu , gucnem jedanom, gucne i drugi put, uh , rekoh što je dobro vino, pogledma čije je Vranac Rubinov , to vino je tako dobro , tako ukusno , da nemam reči, za mene je to bilo otkrovenje da Rubin pravi tako dobar Vranac , eto da se zna , sada mi je žao što nakupovah pre Slave od druge firme Vranac u bocama od 07,5 l ne ovaj Rubinov Vranac , izvrstan je baš po mom ukusu , u bela vina se ne razume ali u crna se razumem , ovaj Vranac Rubinov tačno onakav kakav ja volim , a pila sam i Kovačevićev i Plantažin, Tri Morave i razna druga , ovaj je sada Rubinov Vranac jako , jako dobar , svaka čast za Rubin . Na zdravlje svima , probajte ga .

    2
    0
    Odgovori
  3. Ova pokvarena volina, proziva Dritana ,posto je kazao da Canku ko da 500 e moze da meckari sa njim koliko oce. Videli smo ga na gume kako lezi na Belvederu, da patrijarh ne moze da prodje. Posle su ga dizali dizalicom, koliko se prejeo i usrao na Cetinje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter