Izvor: Kurir.rs
11.12.2022 u 10:39
0

NESVAKIDAŠNJA NOĆ U BEOGRADU: Pogledajte kako je konj s Konjarnika jurio kroz grad (VIDEO)

U Beogradu se noćas dogodila filmska scena kada je konj sa Konjarnika pobegao gazdi i bežao kroz grad da bi na kraju bio zaustavljen na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića, kako su pošteni nalazači poručili vlasniku preko društvenih mreža.

STIŽE SNEG OD PONEDELJKA: Evo kako da pripremite auto za zimske uslove!

Konj se nekao oteo, verovatno uplašio, i krenuo da beži ali ga je na kraju vlasnik život i zdravog vratio kući.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neverovatna noćna scena na beogradskim ulicama odmah je zapela za oko korisnicima društvenih mreža pa su snimci počeli da se dele, što uz šaljive, što uz komentare zabrinutih koji su poručili nalazačima da nije dobro što su „konja vezali jer pada kiša a nije dobro da on nepokriven stoji na kiši, te da nije vezan našao bi neki zaklon“.



Međutim, on je upravo nađen zahvaljujući činjenici da su ga vozač i suvozač iz automobila, koji su poslali snimak, vezali pa ga je gazda lako našao, inače ko zna dokle bi stigao. 

Beograđani kažu i da konj od noćas nije bio jedina čudna scena. Kod poznatog restorana brze hrane snimljen je i ogladneli pas…



 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter