Izvor: BSC HAPPY
17.01.2023 u 13:22
0

NEVIĐENI SKANDAL USRED DAVOSA: Šiptari razapeli zastavu tzv. Kosova i velike Albanije – gnusna provokacija Srba i predsednika Vučića

Na Svetskom ekonomski forumu u Davosu, pored brojnih svetskih lidera biće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prekoputa hotela u Davosu, u kome bi trebalo da odsedne predsednik Vučić tokom konferencije, vise zastave tzv. Kosova i zastava sa mapom velike Albanije i likom Ismaila Ćemalija i Isa Boljetinija.

Tanjug/Vladimir Šporčić

Ćemali je bio albanski državnik koji je učestvovao u pisanju albanske deklaracije nezavisnosti od otomanske vlasti. Bio je prvi premijer i ministar spoljnih poslova nezavisne Albanije od 1912. do 1914. godine. Poznat je i po tome što je po deklarisanju nezavisnosti Albanije mahao crvenom zastavom sa crnim dvoglavim orlom.

Albanci godinama koriste lik Ćemalija uz zastavu sa dvoglavim orlom i mapom „velike Albanije“, kako bi provocirali svoje susede na čije teritorije pretenduju.

Boljetini se u albanskoj istoriji proslavio kao okoreli Srbomrzac i ubica našeg naroda.

Svi ovi simboli predstavljaju jezivu provokaciju Srbije i skandal neviđenih razmera u sred Davosa!

Postavlja se pitanje zašto niko od organizatora nije reagovao na sramnu promociju velike Albanije?

Da je, kojim slučajem, Srbija, na tako važnom internacionalnom skupu istakla sliku Srbije sa južnom pokrajinom, suočila bi se sa rigoroznim kaznama i osudama svetske javnosti!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter