Izvor: Tanjug
21.04.2023 u 08:48
0

NOVA SEDNICA SKUPŠTINE: Na dnevnom redu 28 tačaka

Skupština Srbije započeće danas drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja na kojoj će se naći ukupno 28 tačaka dnevnog reda.

Narodni poslanici će razmatrati predloge zakona o elektronskim komunikacijama, o bezbednosti i zdravlju na radu, o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom i o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, o davanju garancije Republike Srbije u korist OTP BANK NYRT, OTP Banka Srbija a.d. Novi Sad i DSK BANK AD po zaduženju Javnog preduzeća „Srbijagas“, kao i o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, po zaduženju Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije“  o potvrđivanju Sporazuma o zajmu i drugim ekonomskim zakonima.

Na dnevnom redu je i i više sporazuma koje je Republika Srbija zaključila sa drugim državama, među koji je Sporazum o slobodnom kretanju sa ličnim kartama na Zapadnom Balkanu i Sporazum o priznavanju kvalifikacija na Zapadnom Balkanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter