Izvor: BSC happy portal
19.05.2023 u 18:06
0

(UŽIVO) VIŠE OD 10.000 LJUDI ČEKA PREDSEDNIKA VUČIĆA U PANČEVU: Radite šta hoćete i spolja i u zemlji, neću vam dozvoliti da razorite Srbiju

Više od 10.000 građana okupilo se je da pruži podršku predsedniku Srbije, pola sata pre početka mitinga, a očekuje se da dođe još toliko ljudi.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje velikom narodnom mitingu u Pančevu, koji je zakazan za 18 časova.

18:15 – Obraća se predsednik Vučić

– Pokušali su sve da spreče održavanje skupa. Ali, u tome nisu uspeli. Naša zemlja se suočava sa bezbroj teškoća.

– Danas, ne slučajno, Albanci su u Kosovskoj Mitrovici predstavili svog gradonačelnika, koji nije dobio ni 3 odsto, za desetine hiljada Srba. Kvinta kaže „legalni su izbori“, nama kaže ptianje legitimiteta i kad izađe 55 odsto.

– Hoću da znate da ništa što se događa danas nije slučajno. Mislili su i očekivali od nas da im predamo KiM na tacni. Da im kažemo „evo pomirili smo se, imali ste pravo kad ste nam ubijali decu i bombardovali“. Kada smo rekli da nećemo da odustanemo od teritorijalnog integriteta Srbije, tada su krenuli da izazivaju probleme.

– Mi nemamo kud, mala smo zemlja i mali narod, ali imamo jednu osobinu da čuvamo svoje a vi možete da vršite pritiske kakve god hoćete.

O situaciji na KiM

Veoma sam zabrinut za situaciju na KiM. Srbi su dali rok do 1. juna. Nikad ne znate kakvu će provokaciju Priština da izazove. Uvek će njima Srbija da bude kriva, jer Priština je njihovo čedo. A Srbija „mala i nejaka“, čini ono što može da sačuva svoje ime i svoju zemlju, a sve ostalo… Plašim se da ćemo morati da budemo još čvršći i snažniji da odbranimo svoju zemlju. Radite šta hoćete i spolja i u zemlji, neću vam dozvoliti da razorite Srbiju!

18.10 – Oko 20.000 građana došlo da podrži predsednika

Oko 20.000 građana okupilo se u Pančevu da podrži predsednika do 18.10 časova.

URGENTNA SITUACIJA: Zbog stanja na KiM Vučić danas samo u PANČEVU

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji složena i da će zbog toga tokom dana održati više sastanaka sa, kako se navodi, domaćim i stranim političkim faktorima u pokušaju stabilizacije situacije.

Prethodno je bilo planirano da Vučić poseti i Belu Crkvu i Vršac, prisustvuje otvaranju sportske hale, poseti fabriku papira, prisustvuje otvaranju rekonstruisanog objekta za decu i mlade sa invaliditetom i dva privatna poljoprivredna gazdinstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter