Izvor: Kurir.rs
19.05.2023 u 17:34
0

PALMA BEZ DILEME: „Nisu zakazale institucije, krivi su roditelji UBICA“

Opozicioni političari žele da tragediju koja je zadesila Srbiju pretvore u političku korist. Ja nisam protiv toga da opozicija šeta i kažu da šetaju protiv nasilja, ali moje pitanje je zašto, ako šetaju protiv nasilja, ne nose crni flor na reveru i da na taj način pokažu svoje saosećanje sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije, rekao je Dragan Marković Plama, lider JS.

– Kada se nešto desi u Evropi vidimo da fudbaleri na svim utakmicama nose crni flor i u domaćim ligama i u evropskim takmičenjima. Ako mi ne možemo da se ujedinimo oko ovakve tragedije ili oko nacionalnih pitanja… Izgleda da nas sve razjedinjuje. Ja ne prihvatam da su institucije zakasnile ili zakazale, krivi su roditelji tih ubica, i maloletnika u Beogradu i one bitange u Mladenovcu. Njihovi roditelji su najveći krivci. Nije kriv ni Bata Gašić, ni Vučić, ni bilo kod ministara, ni predsednik Vučić. Krivi su roditelji od tih ubica. Da li je Bata Gašić mogao da zna koliko pušaka ima ta budala iz Mladenovca? Ne. Da li je Vučić to mogao da zna? Ne. Ali roditelji tih ubica su znali i znali su roditelji tog maloletnika iz Beograda da im je dete sklono oružju i šta bi moglo da napravi – istakao je u raspravi u Skupštini Srbije Dragan Markovic Palma.

Lider JS je rekao i da „ta dvojica izvršilaca strašnih zločina nikada ne treba da izađu iz zatvora.“

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA HAPPY TV: „Ustav jedne države se krši, ali su Srbi pokazali jedinstvo“

– Svakodnevno ponavljam već šest godina da roditelji treba da znaju šta je predmet interesovanja njihove dece na društvenim mrežama. Mi moramo da vratimo autoritet učiteljima, nastavnicima i profesorima u školama. Svaka škola zna koje je dete u njihovoj školi problematično, ali ne smeju da jave roditeljima. I moramo da uvedemo predmet „porodica“. Mi smo u naše vreme imali predmet „Domaćinstvo“, koji je kasnije ukinut, ali danas treba da se uvede predmet „porodica“, da deca znaju šta je porodica i šta znači porodica – kazao je Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter