Izvor: BSC Happy/Tanjug
10.07.2023 u 12:26
0

PALMA OBRAZLAGAO SMENU BASTE: „Neću da kažem da nas je prevario CV, već ponašanje Radeta Baste“

Stavovi ministra suprotni politici Vlade

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, rekao je danas u skupštini, povodom predloga za razrešenje ministra privrede Radeta Baste, da ga je više puta pozivao da ne iznosi stavove suprotne politici vlade.

“Za sve njegove izjave, ja sam mu govorio da nema ‘ja, pa ja’. Vlada je kolektivni organ i ne možete da sprovodite autonomiju i da sami odlučujete o čemu se radi, a da se ne bavite resorom koji se zove ministarstvo privrede”, rekao je Marković.

On je govorio i o biografiji Radeta Baste. “Neću da kažem da nas je prevario CV (biografija) već ponašanje Radeta Baste”, rekao je Marković. Marković je podsetio da, dok je Basta bio direktor Toplane, nije bilo problema sa grejanjem u Beogradu.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA HAPPY TV: Basti sam rekao – ti si moja ružna prošlost

Naveo je i da neće da kaže da ga je “Rusija vezala ili da mu je druga kuća Rusija”, ali da postoje razlozi da se sarađuje sa tom zemljom. “Nisu to samo politički razlozi. Tu su i ekonomski razlozi”, rekao je Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter