Izvor: BSC HAPPY
28.06.2023 u 11:00
0

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA HAPPY TV: Basti sam rekao – ti si moja ružna prošlost

Pomoć ugroženima od poplava

300 porodica sa područja Jagodine, najugroženijih u poplavama, dobiće po 200 evra pomoći.

Reč je o 60.000 evra koje su obezbedili donatori, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma. On je gostujući u Jutarnjem programu Happy televizije rekao da su zbog poplava, posebno ugroženi poljoprivrednici, te da će predložiti ministru finansija, Siniši Malom, da se preraspodele budžetska sredstva, kako bi se pomoglo onima koji su teškoj situaciji.

Basta smenjen zbog izjava suprotnih programu Jedinstvene Srbije

Govoreći o smeni mnistra privrede, Radeta Baste, Marković je podsetio da je od Vlade zatražio njegovu smenu, kada je Basta zatražio uvođenje sankcija Rusiji. „Rekao sam mu – ti si moja ružna prošlost. Da podneseš ostavku ili ću da te smenim“, izjavio je Marković i istakao da Basta nije davao izjave u skladu s programom Jedinstvene Srbije.

Podsetimo da je Vlada Srbije, prošli četvrtak podnela Skupštini zahtev za razrešenje Radeta Baste, a da će do izbora novog, resor privrede voditi mnistar finansija.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA HAPPY TV: „Ustav jedne države se krši, ali su Srbi pokazali jedinstvo“

Palma kaže da je očekivao normalizaciju stanja u južnoj srpskoj pokrajini, ali da vlasti u Prištini rade na zastrašivanju srpskog naroda, kako bi napustio Kosovo i Metohiju.

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter