Izvor: BSC happy portal
25.04.2023 u 09:50
0

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA HAPPY TV: „Ustav jedne države se krši, ali su Srbi pokazali jedinstvo“

Široki auditorijim je ovog jutra uz jutarnji program Hepi televizije.

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je lider Jednistvene Srbije – Dragan Marković Palma, koji je tokom ovog medijskog istupanja govorilo o izborima u sprskim opštinama na Severu Kosova na kojima je izašlo samo trinaestoro Srba, ali i mnogo manje Albanaca nego na pređašnjim izborima.

Takođe,  Palma se osvrnuo i na jučerašnju sednicu Komiteta mninistara Saveta Evrope na kojoj je odlučeno da se aplikacija tzv. Kosova za prijem u SE prosledi Parlamentarnoj skupštini.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sve ono što se u poslednjih 10. godina radi u Srbiji doprinelo je stvaranju ambijenta sigurnosti i mira“

  • Mislio sam sada da je ovaj dogovor veoma ozbiljan, učestvovala je Amerika i Evropska unija, niko se nije nadao da će nam se dešavati ovakve stvari nakon susreta Kurtija i predsednika Aleksandra Vučića. Naša generacije imale su prilike da vidimo sve ono što je loše, od Nato agresije, na ovamo, ali da više ne postoji međunarodno pravo, da su političke odluke iznad svih prava, to se prvi put dešava sada. Dogovor treba da se poštuje. Hoće da uzmu imovinu i u Republici Srpskoj. Na ove izbore u nedelju je izašlo svega trinaestoro Srba, oni nemaju legitimitet. Kako će da funkcionište taj predsednik kad je toliko ljudi izašlo. Nije to mesna zajednica. Srbi su pokazali jedinstvo. Manje Albanaca je sada izašlo nego na onim pretposlednjim izborima, i oni su videli da je to farsa, da je to gubljenje vremena. Misle da će Srbe na Kosovu i Metohiji da uplaše, oni su prekaljeni, za svoje prava se bore. Kosovo i Metohija je srpska teritorija. Ono što je sigurno da većina neće priznati ulazak u UN, kao i nezavisnost. Ono što se juče desilo u vezi sa aplikacijom za ulazak u Savet Evrope, mislim da su svesni šta rade. Ustav jedne države se krši. Došlo je vreme da više nikome ne verujemo. O kakvim se pregovorima se radi drugog maja? Desila su se i pokušaji ubistva naših ljudi, pucali su i na decu. Prvi put se pokazalo da smo jedinstveni po nacionalnom pitanju. Traže sednicu o Kosovu i Metohiji opet. Moramo da objasnimo kolegama poslanicima na sve izveštaje do sada. Najtužnije je da gledaju oni koji mrze Srbju i kažu kako ne postoji demokratija u parlamentu. Poenta je da proteraju Srbe sa Kosova i Metohije – Albanci uz pomoć moćnih svetskih sila – rekao je između ostalog lider Jednistvene Srbije na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter