Izvor: Sputnik
07.07.2023 u 19:05
0

OKLOPNA VOZILA TZV. KOSOVSKE POLICIJE NA JARINJU: Srpski bajkeri sprečeni da odnesu humanitarnu pomoć

Humanitarna akcija ima tradiciju dugu 18 godina

Motociklisti iz centralne Srbije koji su krenuli na Kosovu i Metohiju kako bi uručili humanitarnu pomoć zaustavljeni su na administrativnom prelazu Jarinje.

Više oklopnih vozila i pripadnici takozvane kosovske policije upućeni su danas na Jarinje kao bi zaustavili sprpske humanitarce. Portparol policije za region Sever, Veton Eljšani, rekao je ranije da su pripadnici tzv. kosovske policije upućeni na Jarinje jer su dobili informaciju da su motociklisti iz centralne Srbije krenuli ka KiM. On je rekao i da ih policija neće pustiti da pređu Jarinje, jer se nisu ranije najavili.

Više moto udruženja iz Srbije krenulo je jutros na KiM kako bi uručili humanitarnu pomoć za dve porodice iz Kosovske Mitrovice i za obnovu crkve na brdu iznad Zvečana.

BLINDIRANA VOZILA TZV. KOSOVSKE POLICIJE KRENULA KA JARINJU: Teror na KiM se nastavlja

Organizator Bajk rok misije, Milić Radević, rekao je da već 18 godina postoji ta akcija čiji je cilj pružanje podrške srpskom narodu na KiM i humanitarne pomoći svima kojima je potrebno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter