Izvor: Kurir.rs
08.12.2022 u 22:07
0

OKUPACIJA SEVERA KOSMETA! Kurtijevi specijalci BLOKIRALI Mitrovicu, bačene dve ŠOK BOMBE! (FOTO)

Na severu Kosmeta se odvija nova drama.

Nekoliko stotina do zuba naoružanih specijalaca Aljbina Kurtija, uz pratnju oklopnih vozila, ušlo je u Severnu Mitrovicu i blokiralo ceo grad.

Bačene dve šok bombe

Pripadnici Specijalne jedinice Kosovske policije bacili su i dve šok bombe.

Građani se okupljaju na ulicama, svi kafići zatvoreni

Građani Severne Mitrovice okupljaju se na ulicama, razgovaraju o svemu što se dešava poslednjh dana, napeto je, ali bez incidenata. Svi kafići su zatvoreni, a žene i deca su se sklonili sa ulica, javlja Kosovo-online.

Policija lažne države Kosova saopštila je večeras da će u narednim danima povećati svoje prisustvo na severu KiM i dodala da je održavanje javnog reda među njenim glavnim ciljevima.

Petković se obraća u 23 sata

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković održaće večeras u 23 sata, vanrednu konferenciju za medije u Pres sali Vlade Republike Srbije.

VANREDNO OBRAĆANJE: Petković večeras drži konferenciju za medije zbog Kurtijeve okupacije severa KiM!

Raspoređeni u grupe blokirali su celu Mitrovicu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter