Izvor: BSC Happy
25.04.2024 u 20:11
3

„ON JE JEDAN ZLOČINAC I ZLOTVOR, KOJI JE UBIO DETE DOK JE KLEČALO NA KOLENIMA“: KAPETAN DRAGAN očajan nakon PRESUDE ZLOČINCU TUNIĆU, otkrio JEZIVE DETALJE MUČENJA VOJNIKA JNA

Zločinci i mučitelju iz zagrebačkog logora Branko Tuniću doneta je "presuda". Albanac katolik, koji je mučki ubijao i zlostavljao zarobljene vojnike JNA, osuđen je na samo 8 godina. Povodom ovog svojevrsnog skandala, pitali smo Dragana Vasiljkovića - kapetana Dragana, šta misli o presudi Tuniću i ima li Srbija bilo kakav mehanizam kojim bi mogla da je preinači.

Kapetan Dragan kaže da je on zbog lažnog šamara osuđen na 15 godina, a da istinski srpski krvnici ne mogu ni na 8

– Ovo je samo primer da su u igri dvostruki standardi. Ja sam osuđen na 15 godina, zato što sam navodno, pod navodnim dejstvom alkolohla, udario šamar Hrvatu, ratnom zarobljeniku. Osuđen sam, iako nije bilo nijednog svedoka, iako alkohol nisam okusio, čak se ni izjava „oštećenog“ nije poklapala sa inicijalnom izjavom i tvrdnjom da se taj incident dogodio na Vidovdan. Koliko malo je potrebno da se osudi Srbin u Hrvatskoj – kaže Vasiljković.

On je otkrio detalje mučenja vojnika JNA od strane Tunića

– On je jedan zločinac i zlotvor, koji je ubio dete koje je klečalo na kolenima. Taj čovek je mučio zarobljenike, iako im je obećano da ako predaju oružje, da će biti pušteni. Gasio im je cigarete na telu, udarao kundakom – za to ima gomila svedoka, za razliku od, na primer, mog slučaja. Više do 4000 Srba je procesuirano za navodne zločine – kaže kapetan Dragan.

Kapetan Dragan je optimističan i misli da bi srpsko tužilaštvo trebalo da reaguje

– Nadam se da že Tužilaštvo reagovati, tog zlotvora svaki Srbin treba da proganja. Mi smo isuviše blagi prema zločincima, izdajnicima, ali hvala Bogu pa smo počeli da ih procesuiramo – kaže on.

ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL OPLEO PO HRVATIMA NAKON SRAMNE PRESUDE ZLOČINCU TUNIĆU: „Nismo ni očekivali bolje od Hrvata“

Da li mislite da je Tuniću trebalo suditi pred Haškim tribunalom?

– Mislim da je Haški tribunal politički tribunal. On je jedna farsa, nastala sa ciljem progona Srba – zaključuje Kapetan Dragan.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„ON JE JEDAN ZLOČINAC I ZLOTVOR, KOJI JE UBIO DETE DOK JE KLEČALO NA KOLENIMA“: KAPETAN DRAGAN očajan nakon PRESUDE ZLOČINCU TUNIĆU, otkrio JEZIVE DETALJE MUČENJA VOJNIKA JNA”

  1. I’ll right away take hold of your rss as I can’t to find your email subscription link
    or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know so that I may just subscribe.
    Thanks.

    Also visit my website :: xxx mom xvideo

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter